Menu
Your Cart

Hairdorable animalute 33527

Hairdorable animalute 33527
Hairdorable animalute 33527
Hairdorable animalute 33527
Hairdorable animalute 33527
Hairdorable animalute 33527

Hairdorable animalute 33527

Echipa de fete cu atitudini Big Hair Don't Care. #Hairdorables a inceput cand Noah, un vlogger dulce si amuzant, cu o pasiune pentru coafarea parului, a decis sa impartaseasca tutorialul ei de impletire laterala pe YouTube.

In timp ce filma videoclipul ei, Noah a bajbait cu cuvintele par si adorabil ... inventand accidental termenul hairdorables! Spre surprinderea lui Noah, videoclipul ei si #Hairdorables au devenit virale peste noapte! Cand Noah a decis sa lanseze propriul canal de YouTube (Hairdorables, evident) si sa-si invite prietenii sa se alature ei, raspunsul a fost un DAAAA rasunaator!

Acum, Noah si prietenele ei isi petrec tot timpul liber creand continut si impartasind pasiunile lor cu lumea prin canalul Hairdorables de pe YouTube! Colectati toate cele 36 de papusi Hairdorables (inclusiv 2 rare si 1 ULTRA rara).

Fiecare pachet este o surpriza!

Trageti, dezlipiti si dezvaluiti 11 surprize pentru a descoperi personalitatea si pasiunea fetei Hairdorables ascunse in interior!

Fiecare papusa surpriza vine in pas cu moda, coafuri si accesorii care sunt unice stilului si talentului ei!

Papusile se bazeaza pe 12 fete iconice din seria YouTube, Hairdorables.

Fiecare papusa se ridica la renumele Hairdorables, cu o varietate de coafuri unice de lux in culori vii!

Varsta recomandata: +3ani

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
70LEI
Fără TVA: 59LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: 33527
  • Greutate: 1.00kg
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.