Menu
Your Cart

Lego Disney Mulan 41151

Lego Disney Mulan 41151
Lego Disney Mulan 41151
Out Of Stock
Lego Disney Mulan 41151
Lego Disney Mulan 41151
Lego Disney Mulan 41151

Lego Disney Mulan 41151

Începe antrenamentul cu personajul Disney Mulan, mereu pregătită pentru noi provocări!

 

Antrenamentul lui Mulan LEGO® l Disney este ușor de construit și perfect pentru a recreea momente preferate din film. Antrenați-vă din greu folosind manechinul de antrenament mobil, sabia și catapulta cu bolovani, înainte de a lua o o pauză cu mânzul ei Khan. Această jucărie LEGO l Disney pentru fete și băieți include o sumedenie de detalii frumoase și autentice, precum rochia galbenă a lui Mulan, evantaiul ei și o ceremonie de ceai. Fii creativ și folosește sistemul modular pentru a muta și înlocui cu ușurință secțiuni din model, sau integrează templul familiei în alte jucării compatibile LEGO l Disney pentru a-ți construi propriile creații de vis. Include o mini-păpușă plus o figurină cal.

 

- Include o mini-păpușă Mulan, plus o figurină cal pe nume Khan.

- Conține un templu al familiei, un manechin de antrenament, o catapultă, o ceremonie de ceai și un pom cu flori de cireș.

- Accesoriile includ o sabie, bolovani, un evantai, un ceainic și o ceașcă de ceai.

- Personalizează-ți setul înlocuind și rearanjând cu ușurință elemente precum ceremonia de ceai, catapulta și pomul cu flori de cireș.

- Combină, înlocuiește și mixează acest model cu alte jucării LEGO® l Disney compatibile pentru a-ți construi propriile creații de vis.

-Țintește spre manechinul de antrenament cu catapulta și folosește funcția de rotire pentru a-l face să se învârtă în timp ce Mulan își exersează mișcările de sabie.

- Ajut-o pe Mulan să execute o ceremonie de ceai și răcorește-o cu evantaiul ei drăguț.

 - Această jucărie pentru fete și băieți este potrivită vârstelor de 5-12 ani.

- Templul familiei măsoară peste 12 cm înălțime, 6 cm lungime și 6 cm lățime.

Varsta recomandata: +5ani

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
60LEI
Fără TVA: 50LEI
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: 41151
  • Greutate: 1.00kg
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.